Datum objave: 10. prosinca 2025.

Zdravi namazi – naš korak prema održivosti

Na satu razrednika učenici 6.b razreda su se bavili temom održivosti i zdrave prehrane. Razgovarali su o tome kako male promjene u svakodnevnim navikama mogu doprinijeti zdravijem načinu života i odgovornijem odnosu prema okolišu. Kao praktični dio aktivnosti, učenici su pripremili domaću “nutellu” (datulje, lješnjak, kakao) i paštetu od tune, ukusne, zdrave i održive alternative kupovnim namazima. Uz puno smijeha, zajedničkog rada i druženja, naučili su kako se jednostavnim sastojcima može napraviti ukusan obrok bez nepotrebnih aditiva i ambalažnog otpada. Bravo našim vrijednim učenicima i nastavnici na kreativnoj i poučnoj radionici!

Pročitajte još

Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka

Jučer smo u našoj školi tradicionalno obilježili Dan svetog Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara, kroz Program Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka. Ovaj program već osmu godinu zaredom promiče važnost meda kao sastavnog dijela zdrave prehrane te ističe značaj...

Stiže božićna čarolija!

Dragi naši mještani, blagdani nam kucaju na vrata, a naša djeca pripremila su priču punu radosti, topline i mašte.Pozivamo vas na božićnu priredbu koju su s puno truda i ljubavi pripremili naši učenici i učitelji, neka vaša prisutnost bude dar koji će našim učenicima...

Skip to content